نصرا.. معینی در گفت و گو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: صبا در مصاف با الوصل امارات، دور از انتظار ظاهر شد و نتوانست بازی همیشگی خود را ارائه كند. از همان ابتدا غافلگیر شدیم تا جایی كه در دقیقی از دیدار، با اختلاف 15 امتیاز از حریف عقب بودیم.
وی ادامه داد: با وجود آنكه توانستیم در پایان وقت معمول كار را به تساوی بكشانیم؛ اما به دلیل 5 اخطاره شدن، چند بازیكن در وقت اضافی دوم مغلوب شدیم.
معینی عنوان كرد: قصد بهانه جویی ندارم. اعتراف میكنم صبا باتری در حد نام و اعتبارش بازی نكرد؛ اما قضاوت ضعیف نیز تاثیر زیادی در ثبت این شكست داشت.
وی افزود: اگرچه شكست تلخی بود؛ اما امیدوارم در سرنوشت پایانی صبا تاثیر مثبتی داشته باشد. هنوز بخت اول صعود هستیم و قصد داریم در بازیهای آینده این نمایش ضعیف را جبران كنیم.
تیم بسكتبال صبا باتری شب گذشته در جام باشگاههای آسیا مغلوب الوصل امارات شد.
