سرمربی تيم ذوب آهن گفت: با توجه به انتقالم به تيم اصفهانی بنابراين حضورم در تيم ملی ب منتفی است.

منصور ابراهیم زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: در هیچ كشوری تیم ملی ب وجود ندارد بنابراین حضورم در چنین تیمی منتفی است. در همه كشورها ممكن است تیمی وجود داشته كه پشتیبان تیم ملی اصلی باشد، اما به معنی واقعی تیم ملی ب بی معنا است.
وی افزود: البته در این زمینه مسئولان فدراسیون فوتبال می‌توانند تصمیم گیری كنند، اما در شرایط فعلی به ذوب آهن فكر می‌كنم و روی این تیم تمركز دارم.
ابراهیم زاده خاطر نشان كرد: در نیم فصل دوم هفتمین دوره لیگ برتر ذوب آهن بیژن ذوالفقارنسب نتایج خوبی را كسب كرد و من امیدوارم بتوانم در فصل جدید همان و نتایج خوب را به دست آوردم و به سیر صعودی مان ادامه دهیم.
سرمربی سابق تیم ملی گفت: در فصل گذشته ذوب آهن به دلیل كمبود بازیكن در روزهای پایانی به شدت رنج برد به همین دلیل امسال می‌خواهیم 5 سهیم لیگ برتری را استفاده كرده و نفرات جدیدی را جذب كنیم.
دستیار سابق لوكابوناچیچ در تیم سپاهان درباره شایعه جذب دروازه بان پرسپولیس تاكید كرد: بر خلاف شایعات ما تمایلی به جذب فرشید كریمی نداریم زیرا هر سه دروازه بان فصل گذشته ذوب آهن را حفظ خواهیم كرد.
وی ادامه داد: تاكنون داسیلوا و مارتین محمد را به عنوان بازیكنان آزاد به مدیریت باشگاه معرفی كرده ایم و وجود فهرست سیاه در ذوب آهن صحت ندارد.