فقط 33 درصد از زنان باردار به امکانات بسیار کمی که نیاز است برای مبتلا نشدن فرزندشان یا حداقل جلوگیری از به دنیا آمدن یک نوزاد آلوده به ایدز دسترسی دارند...
 
ایدز مخفف عبارت Acquired immune deficiency syndrome به معنی نشانگان نقص ایمنی اکتسابی است. ایدز یک بیماری پیشرونده و قابل پیشگیری است، این بیماری حاصل تکثیر ویروسی به نام اچ‌آی‌وی در بدن میزبان است که باعث تخریب جدی دستگاه ایمنی بدن (معروف به نقص ایمنی یا کمبود ایمنی) انسان می‌گردد که خود زمینه‌ساز بروز عفونت‌های موسوم به فرصت طلب است که یک بدن سالم عموماً قادر به مبارزه با آنهاست و در نهایت پیشرفت همین عفونت‌ها منجر به مرگ بیمار می‌گردد به طوری که بیماری سل عامل اصلی مرگ و میر در میان مبتلایان به ایدز در سراسر جهان است.
 
• هر روز 6 هزار نفر، مبتلای جدید به آمار مبتلایان زیر 25 سال HIV/AIDS اضافه می‌شود.
• در سرتاسر جهان 33 میلیون نفر، اعم از مرد و زن و کودک با ایدز دست و پنجه نرم‌ می‌کنند.
• تخمین زده می‌شود 77,400 نفر تا پایان سال 2007 در انگلستان ( یک کشور پیشرفته با سطح سواد بالا ) زندگی می‌کردند که 28 درصد از آنها از بیماری‌ خود آگاهی نداشتند.
• در همان انگلستان، هم‌اکنون 25,171 بیمار مبتلا به AIDS تحت درمان هستند فقط و فقط به خاطر اینکه از بیماری خود آگاه شدند و به درمان مبادرت کردند.
• حداقل 18,560 نفر در انگلستان بر اثر ایدز جان داده‌اند و حداقل 80 درصد آنها بعد از مرگ به بیماری‌شان پی برده شد.
• فقط 31 درصد از کسانی که به امکانات حداقلی برای درمان ایدز نیاز دارند به آن دست پیدا می‌کنند.
• کلا 2.1 میلیون نفر در سرتاسر جهان به خاطر ابتلا به ایدز جان خود را در سال 2007 از دست دادند.
• از این تعداد سه چهارم آنها در آفریقا زندگی می‌کنند.
• شاید بد نباشد بدانید فقط 33 درصد از زنان حامله به امکانات بسیار کمی که نیاز است برای مبتلا نشدن فرزندشان یا حداقل جلوگیری از به دنیا آمدن یک نوزاد آلوده به ایدز دسترسی دارند.
• کودکان بسیار معصوم هستند. برای همین است بسیار دردناک است اگر بگویم از 2.1 میلیون نفری که در سال 2007 جان باختند، 330 هزار نفر از آنها کودک بودند.
• شاید هولناک‌تر از 330000 نفر این باشد که بدانید پیش‌بینی می‌شود در هر ساعت، 40 کودک جان خود را به خاطر AIDS و ابتلا به ویروس HIV از دست می‌دهند. فقط در یک ساعت!
 
  
گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
www.seemorgh.com/Entertainment
منبع: 1fathi.com
 
مطالب جالب دیگر:
40 مورد از کم هزینه ترین لذت‌های دنیا!
آیا می دانید چرا گوشت مرغ سفید است ولی گوشت اكثر پرندگان شكاری تیره است؟
دو عکس از ریحانا به همراه برادرش!
تجاوز خاخام به خواهرهای 16، 14 و 13 ساله و کتک زدن برادرشان برای بخشش گناهان!
بازی‌ای که یک بیماری به بیماری‌های دیگر دنیا اضافه کرد! (+عکس)
پاک کردن گناه با چاقو و ساطور! (+عکس)
عکس جالب: لبخند زدن یک کوسه به عکاس!!