چای داغ
نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطان‌های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می‌دهد.
 
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ می‌نوشند دو برابر افرادی است که چای را ولرم مصرف می‌کنند.

علی اکبر کمالی اردکانی با اشاره به اینکه نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطان‌های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می‌دهد، خاطرنشان کرد: احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ با درجه حرارت بین 65 تا 69 درجه سانتی گراد مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که چای را ولرم و یا به اصطلاح نیمه گرم با درجه حرارت 65 درجه سانتی گراد به پایین می‌نوشند تا دو برابر افزایش می یابد.

کمالی متذکر شد: همچنین نوشیدن چای داغ با درجه حرارت دست کم 70 درجه سانتی گراد در مقایسه با نوشیدن چای نیم گرم، خطر ابتلا به سرطان‌های گلو را تا هشت برابر افزایش می‌دهد.

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین عنوان کرد: نوشیدن چای داغ علاوه بر آن که به مری و نای به شدت آسیب می‌رساند سبب می‌شود هنگام صرف چای میزان استفاده از مواد قندی زیاد شود که این مسئله موجب به مخاطره افتادن بهداشت دهان و دندان شده و نهایتا پوسیدگی دندان‌ها را به دنبال خواهد داشت.

وی در پایان توصیه کرد: افرادی که به شدت عادت به نوشیدن چای دارند قبل از نوشیدن چای داغ که تازه در فنجان ریخته شده، دست کم چهار دقیقه صبر کنند.




گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : salamatnews.com



مطالب پیشنهادی:
چگونه با سرطان دهان مبارزه کنیم؟
از این سرطان نترسید
آفت، زخم دردناک دهان
یک ماده غذایی مفید برای درمان گلودرد