کاهش استرس های روزانه با روش های زیر
استرس یکی از معضلاتی است که بسیاری از مردم در هر سن و سالی ممکن است به آن گرفتار شوند. در این مقاله شما را با روش هایی برای کاهش استرس های روزانه تان آشنا می کنیم.

کاهش استرس با روش های طبیعی

برای کاهش استرس دست‌ها را با آب ولرم بشویید

آب ولرم بلافاصله باعث تحریک مکانیزم آرام کننده بدن می‌شود. قرار دادن هر قسمت از بدن داخل آب ولرم، باعث درگیر شدن سیستم عصبی می‌شود. شستن دست‌ها می‌تواند باعث آرام شدن فرد شود.

 بیشتر بدانید : 10 روش تمدد اعصاب برای کاهش استرس

زمزمه کردن شعر برای کاهش استرس

معمولاً افراد شاد شعری را زمزمه می‌کنند. این کار می‌تواند تأثیر مثبتی روی فشار خون بگذارد زیرا فشار خون در واکنش به استرس افزایش می‌یابد و آواز خواندن می‌تواند به کاهش استرس کمک کند.

 

با شکلک در آوردن استرس تان را کاهش دهید

سفت شدن فک، سردرد و دندان قروچه از نشانه های استرس است. این نشانه ها برای مدت‌ها با فرد باقی می‌ماند به همین دلیل در کلاس‌های یوگا از طریق شکلک درآوردن، استرس را کنترل می‌کنند.

 

برای از بین بردن استرس سالاد بخورید

‏کاهو دارای ماده شیمیایی است که برای درمان بی‌خوابی مفید است. واکنش استرس می‌تواند فرد را به مصرف زیاد شیرینی‌، کربوهیدرات‌های تصفیه شده و هله هوله‌های چرب ترغیب کند. اما سالاد خاصیت آرام بخش دارد. در ساقه کاهو ماده‌ای به نام لاکتوکاریوم (Lactucarium) یا «تریاک کاهو» وجود دارد که خاصیت تسکین دهندگی آن به کاهش استرس کمک می کند. افزودن چربی‌های سالم و منابع پروتئین (ماهی، پنیر گوسفندی، مغز میوه) می‌تواند توانایی تحمل استرس را افزایش دهد. در حالی که مصرف شیرینی و کربوهیدرات‌ها توانایی بدن را در مواجهه با استرس کاهش می‌دهد.

 

ماساژ صورت هم یکی از روش های کاهش استرس است

ماساژ صورت می‌تواند باعث آرامش عضلات سفت شده شود. زمانی که فرد دچار استرس می‌شود، فک‌ها روی هم فشرده می‌شود. فک برای افزایش جریان خون به مغز و آماده کردن ما برای واکنش‌های سریع، عکس‌العمل نشان می‌دهد.

 

کرفس یکی از خوراکی های موثر در کاهش استرس است

کرفس دارای ماده شیمیایی آرام بخشی است که استرس را کاهش می‌دهد. جویدن کرفس به کاهش میزان کورتیزول کمک می‌کند.استرس باعث می‌شود فرد پرخوری کند اما با خوردن کرفس ماده شیمیایی آرام کننده به نام آپیجنین ( Apigenin ) ترشح می‌شود که برای تسکین و آرامش بدن مفید است.

 

برای کاهش استرس تان کفش‌ها را از پا دربیاورید

قرار گرفتن پاها به مدت طولانی در کفش، مانع گردش درست خون می‌شود و روی سیستم عضلانی اسکلتی پا تأثیر می‌گذارد، در نتیجه استرس بدن افزایش می‌یابد. درآوردن کفش از پا و تکان دادن انگشتان پا نوعی فعالیت عضلانی به حساب می‌آید و استرس را برطرف می‌کند. پس هر چند وقت یک بار، کفش‌ها را از پا دربیاورید.

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : khorasannews.com