اولین كنفرانس خبری افشین قطبی پس از انتخاب به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران امروز در روابط عمومی فدراسیون فوتبال برگزار شد.
 

 مشروح صحبت های قطبی در زیر آمده است:

* تحقق آرزوی دوران كودكی با نشستن روی نیمكت تیم ملی
خیلی ساده می گویم احساسی كه مردم ایران پس از بازگشتم به كشور نشان دادند را هرگز تجربه نكرده بودم. وقتی برای سومین بار به ایران برگشتم بیش از هزار نفر در فرودگاه به استقبال من آمدند و این نشان داد كه تا چه حد مردم ایران كشورشان را دوست دارند و برای انجام یك كار بزرگ آماده‌اند. 

این تیم ملی مال مردم و ملت ایران است و من مانند یك سرباز در خدمت تیم ملی كشورم هستم. از اینكه به عنوان سرمربی انتخاب شدم افتخار می‌كنم. چون از دوران كودكی ام این آزوی دیرینه در قلب من بود كه روزی اینجا بنشینم و با سمت سرمربیگری تیم ملی به سئوالات پاسخ دهم. 

فوتبال ایران خانواده بزرگی است كه متاسفانه در چند ماه اخیر انسجام این خانواده به دلیل اختلافات كاسته شده است. واقعا از صمیم قلب از همه و شما خبرنگاران می‌خواهم كه در مسیر مثبت حركت كرده تا این خانواده به هم نزدیك شوند و دل مردم ایران را شاد كنند. 

فوتبال یك نفر نیست و فوتبال ملی در 11 نفر خلاصه نمی‌شود بلكه تیم ملی متعلق به 70 میلیون نفر ایرانی است و هر ایرانی در همه جای نقاط دنیا قلبش برای تیم ملی می تپد. 

ما باید سعی كنیم از یكدیگر نكاتی را یاد بگیریم و به همدیگر احترام بگذاریم. ممكن است كه نظرات مختلفی داشته باشیم اما باید همه نگاه هایمان به جام جهانی 2010 ختم شود. می خواهیم مردم را شاد كنیم و با صعود به جام جهانی در آفریقای جنوبی پرچم ایران را به اهتزاز درآوریم. 

كسی شك ندارد بازیكنان ایرانی شایستگی حضور در جام جهانی را دارند و ما باید همه در یك جبهه و در یك جهت كه شاد كردن دل 70 ایرانی است حركت كنیم. با موفقیت در تیم ملی می توانیم در زندگی روزمره مردم نیز شادی آورده و دل آنها را شاد كنیم. من زمانی كه در كره جنوبی بودم موفقیت آنها در فوتبال انرژی مثبت را به جامعه كره جنوبی تزریق كرد و نشاط آن كشور را فرا گرفت. تلاش و انگیزه مردم كره جنوبی با موفقیت تیم ملی كشورشان به شدت افزایش یافت و ما باید این حركت را در فوتبال ایران انجام دهیم. چون فوتبال ملی ایران به این انگیزه نیاز دارد. 


* تشكر از دایی و مایلی كهن 

علی دایی برای تیم ملی ایران زحمات زیادی كشید. دایی یكی از بهترین گلزنان فوتبال دنیا و تاریخ فوتبال ایران است. هنوز هم گل هایش را به یاد دارم. زمانی كه گلزنی دایی را تماشا می كردم به عنوان یك ایرانی افتخار می كردم. دایی زمانی كه سرمربی تیم ملی شد نفرات جدیدی را به فوتبال ایران معرفی كرد و این موضوع را ما نباید به راحتی فراموش كنیم. بنابراین از صمیم قلب از وی تشكر می‌كنم هر چند برای كسب اطلاع بیشتر و برای كمك گرفتن؛ با علی دایی تماس خواهم گرفت.


محمد مایلی كهن نیز یكی از اسطوره های فوتبال ایران است كه زحمات زیادی برای فوتبال این كشور كشیده بنابراین از او تشكر می‌كنم و برای كمك بیشتر با مایلی كهن نیز تماس خواهم گرفت. 

ما در ایران مربیان خوبی داریم. برای موفقیت تیم ملی ایران و صعود به جام جهانی 2010 از همه آنها خواهش می كنم كه مرا در این راه كمك كنند. اگر تیم ملی به جام جهانی برود همه سود خواهند برد.
محمد علی آبادی، كفاشیان و مهدی تاج زحمات زیادی برای تیم كشیده اند. من امروز از هتل آكادمی فوتبال بازدید كردم و افتخار می كنم چنین مجموعه ای را با زحمات مسئولان تاسیس شده و از همه آنها تشكر می‌كنم.

* سریع ترین قرارداد تاریخی فوتبال در جهان 

سه روز پیش كه هنوز اطلاعی از انتخابم به عنوان مربی تیم ملی ایران نداشتم مهدی تاج از فدراسیون فوتبال به طور مستقیم با من تماس گرفت. ساعت 2 بعدازظهر بود كه این تماس برقرار شد و پای هیچ دلال، خبرنگار یا مربی در میان نبود. فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت كه من سرمربی تیم ملی شوم و فكر می كنم كه در یك ساعت قراردادم نهایی شد در واقع این سریع ترین قراردادی بود كه تاكنون در فوتبال بسته شده است. جزئیات برایم مهم نبود. نكته مهم این بود كه من در تصمیماتم برای انتخاب بازیكنان، اردوها و بازی ها آزاد بودم. در تاریخ فوتبال هرگز ندیدم كه این قدر با سرعت قراردادی بسته شود چون با حمایت 70 میلیون نفر این كار انجام شد.

* نحوه انتخاب دستیاران در تیم ملی ایران 

تجربه در تیم ملی بسیار مهم است و علاوه بر این شخصیت نیز برایمان در اولویت است. معتقدم تیم ملی باید شخصیت بالایی داشته باشد. نكته مهمی كه برایم حائز اهمیت است نوع تفكر فوتبالی است كه جایگاه ویژای دارد اما چیزی دیگری كه در فوتبال ایران باید به آن اشاره كنم این است كه در این كشور حاشیه های فوتبالی زیاد است. به همین دلیل من برای انتخاب دستیارانم سعی كردم كسانی را انتخاب كنم كه حاشیه كمتری داشته باشند. فدراسیون فوتبال به من لطف كرد و فرصت داد كه این كار را جمع بندی كنم.


بیوتر به عنوان كمك اول من است. از سال 1993 یعنی 16 سال است كه وی را می‌شناسم، در جام جهانی 1994 كه در امریكا برگزار شد این مربی در خانه من زندگی می‌كرد و در هلند بازیكنی كاملا حرفه ای بود. 

وی در تیم های آژاكس و آیندهون تجربه مربیگری دارد و اكنون به فدراسیون فوتبال هلند نیز كمك كرده است. تیم ملی هلند كه در سال 1988 قهرمان جام ملت‌های اروپا شد وی كمك اول سرمربی آن زمان هلند بود. 

ابه كنوپ دومین دستیار من است. وی در هلند یكی از دروازه بان های بسیار خوب تیم های آژاكس و آیندهون بوده و در آژاكس مربیگری خود را شروع كرده است. 

كنوپ در تیم بنفیكای پرتغال به عنوان دستیار در كنار رونالد كومان بوده و در آسیا نیز در الجزیره امارات مربی دروازه بان ها بوده است. خوشحالم كه با این مربی در تیم ملی كار خواهم كرد چون می دانم او می تواند به تیم ما كمك كند. 

پرویز كماسی به عنوان مربی بدنساز تیم ملی خواهد بود. ما خوشحالیم كه در كنار این مربی توانمند هستیم و محصص به عنوان آنالیزور تیم ملی خواهد بود. علاوه بر این من یك كارشناس بزرگ به تیم ملی اضافه خواهم كرد كه نام آن را بعدا اعلام می كنم. 

جان لینگ دونگ فیزیوتراپ تیم ملی خواهد بود. وی سال ها در تیم ملی كره جنوبی فعالیت كرده و من اعتقاد زیادی به توانایی های وی دارم. به عنوان مثال در جام جهانی 2002 زمانی كه لی یونگ پیو دچار مصدومیت شد همه دكتر‌ها از حضور وی برای دیدار با تیم ملی پرتغال ناامید شدند اما این فیزیوتراپ با مهارت ستاره كره جنوبی را برای آن مسابقه آماده كرد و وی یكی از بهترین بازیكنان كره در دیدار پرتغال بود.
دستیاری كه قرار است به ایران بیاید و من نام او را نگفتم در آلمان زندگی می كند و اصلیت هلندی دارد كه از دوستان صمیمی پیم وربیك است و در اسپارتا روتردام كار می‌كند. او یك مهندس آی تی است كه سابقه مربیگری در را اروپا دارد و كارهای آنالیز را انجام می دهد.
مسئولان فدراسیون از من خواسته اند كه سرپرست تیم ملی را معرفی كنم اما این كار را بعدا انجام می دهم.

* دعوت از آماده ترین ها به تیم ملی ایران 

برای ارائه برنامه تیم ملی دو روز بیشتر فرصت نداشتم. من تاریخ بازی ها را جمع بندی كرده ام و با بررسی بیشتر زمان دقیق اسامی بازیكنان و برگزاری اردوها را اعلام خواهم كرد. اما دوست دارم دو بازی تداركاتی داشته باشیم.


ما یك بازی در چین داریم اما دوست دارم با یك تیم لیگ برتری چین نیز مسابقه دوستانه ای برگزار كنیم تا برای دیدار برای كره شمالی به آمادگی و هماهنگی خوبی برسیم. 

من فهرست بازیكنان تیم ملی را الان اعلام نمی كنم چون نیاز به بررسی بیشتر دارم اما شك نكنید كه بهترین ها و آماده ترین ها به تیم ملی دعوت خواهند شد و ما در این تیم تعادل را حفظ خواهیم كرد.

* شناخت كافی از بازیكنان كره شمالی و كره جنوبی 

سال ها در تیم ملی كره جنوبی فعالیت كرده‌ام. بیشتر بازیكنان این تیم یا با من كار كرده‌اند یا اینكه تعدادی از را من به فوتبال كره معرفی كرده‌ام كه اكنون بسیاری از آنها از مهره‌های تأثیر گذار فوتبال كره جنوبی محسوب می‌شوند. خیلی از بازیكنان كره جنوبی و بازیكنان كره شمالی شناخت كافی از من دارند به یاد دارم كه در مسابقات قهرمانی آسیا در دیدار حساسی كه بین كره شمالی و كره جنوبی برگزار شد نتیجه درخشانی گرفتیم. آن مسابقه به دلیل مسائل سیاسی و ورزشی برای بازیكنان هر دو كشور اهمیت خاصی داشت چون طرفین دوست ندارند هرگز در این دیدار بازنده باشند. قبل از شروع مسابقه من به چشمان تك تك بازیكنان كره جنوبی نگاه كردم و به آنها اطمینان دادم كه بازی را خواهند برد. در آن مسابقه تیم ملی كره جنوبی با روحیه‌ای كه من به نفرات داده‌بودم با نتیجه 3 بر صفر برنده شد.


خوشحالم كه فدراسیون فوتبال ایران مربی را برای تیم ملی انتخاب كرده است كه شناخت خوبی هم از فوتبال ایران و از فوتبال دو كره دارد. كره شمالی خیلی سیستماتیك بازی می‌كند اما شك نكنید كه ما برنامه‌های ویژه‌ای برای آنها خواهیم داشت. رسانه‌ها می‌گویند بازی با كره شمالی حكم مرگ و زندگی را برای ما دارد اما وقتی ما به جدول نگاه می‌كنیم متوجه می‌شویم كه باید دو بازی خود را ببریم تا برای صعود به جام‌جهانی امیدوار شویم. بازی با كره شمالی حساس است اما عكس‌العمل مردم و مطبوعات بعد از آن بازی بسیار مهم است چون در صورت غلبه بر كره شمالی ما به 3 امتیاز حساس دیگر نیاز داریم. برای راه رفتن به آفریقای جنوبی باید سه بازی خوب را انجام بدهیم بنابر این باید منطقی باشیم. 

بار اول كه برای مربیگری در ایران به پرسپولیس آمدم خیلی انرژی داشتم اما با انتخابم به عنوان سرمربی ‌تیم ملی ایران انرژی ضربدر 70 میلیون‌ نفر شده است. ما برای رسیدن به جام‌‌جهانی تلاشمان را خواهیم كرد و من شاكر خدا هستم كه این افتخار را به من داده است تا به عنوان سرمربی روی نیمكت ایران بنشینم.

* واكنش قطبی به مصاحبه با بی بی سی 

قطبی در واكنش به سئوالی كه خبرنگاران درباره اظهاراتش در مصاحبه با بی بی سی پرسیدند؛ گفت: می‌دانستم كه حتما این سئوال از من خواهد شد. اما در شرایط فعلی باید كاری كنیم كه فوتبال ایران رو به جلو حركت كند و باید اختلافات و اشتباهات را كنار بگذاریم و به فكر صعود تیم ملی به جام جهانی باشیم. قطبی هیچ گاه در عمرش امنیت نداشته و این قدر تشویق نشده است.

*
tips معیار قطبی برای انتخاب نفرات تیم ملی

من برای انتخاب بازیكنان تیم ملی به خوبی آنها را مورد آنالیز قرار می‌دهم و با نگاه خود توانایی های آنها را می‌شناسم.
tips كه از چهار حرف تشكیل شده معیار من برای انتخاب بازیكنان است. t به معنی تكنیك است، i به معنای هوش، p به معنای شخصیت و s به معنای سرعت كه این چهار فاكتور اصولی برای انتخاب نفرات است. من همیشه راجع ‌به بازیكنان احساس خوبی دارم. برای این تورنمنت حساس كه هدف رسیدن به جام جهانی است سعی می‌كنم از بازیكنانی با تجربه كه در این میادین بازی كرده‌اند دعوت كنم. آمادگی آنها اهمیت ویژه‌ای دارد اما همیشه باید تعادل را حفظ كرد. به عنوان مثال اگر تیم ملی آرژانتین 11 مسی داشته باشد هرگز نمی‌تواند نتیجه مطلوب بگیرد چون فوتبال مانند یك شركت است و باید تعادل در همه پست های آن حفظ شود. 

من برای شناخت بیشتر از شرایط وضعیت بازیكنان باید با همه اینها صحبت كنم. خوشبختانه فدراسیون فوتبال با سفر من به اروپا موافقت كرد تا به اسپانیا بروم و با جواد نكونام و مسعود شجاعی و مربی این تیم صحبت كنم. بر همین اساس به آلمان می‌روم و از وضعیت مهدوی‌كیا و هاشمیان مطلع می شوم و سپس با تیموریان نیز صحبت خواهم كرد چون اینها بازیكنانی هستند كه در جام جهانی بازی كرده‌اند. اگر آنها آماده باشند دوست دارم كه به تیم ملی ملحق شوند. با مربیان لیگ نیز تماس می‌گیرم تا بتوانم بهترین ها را دعوت كنم.

* تعامل مطلوب بین باشگاه‌ها و تیم ملی 

زمانی كه سرمربی پرسپولیس بودم بعضی وقت ها برای آنكه نفرات ملی پوش به مدت طولانی از باشگاه ها جدا می‌شدند مشكلاتی به وجود می‌آمد و برنامه‌ریزی در این زمینه خیلی مشكل بود چون بازیكنان ملی‌پوش به اردوی تیم ملی می‌رفتند و با تأخیر به باشگاه ها بر می‌گشتند. من به باشگاه ها احترام می‌گذارم به ویژه چهار نماینده ایران كه در آسیا حضور دارند. به نظر من باید اجازه دهیم كه نفرات ملی‌پوش باشگاه ها ابتدا در خدمت تیم هایشان باشند سپس به اردو ملحق شوند. به آنها اجازه بدهیم كه با تمام‌شدن مأموریتشان در خدمت تیم ملی باشند. با توجه به فشردگی مسابقات لیگ، جام‌حذفی و لیگ قهرمانان آسیا بازیكنان ملی‌پوش بسیار خسته می‌شوند بنابر این چند‌روزی باید به آنها اجازه بدهیم استراحت كنند سپس در اردوی تیم ملی شركت كنند.

*كریمی آماده باشد؛ دعوت می شود 

من مطمئن هستم بازیكنان تیم ملی كره جنوبی با توجه به اینكه در برنامه‌ریزی دقیقی بسر می‌برند وضعیت خوبی دارند. اما متاسفانه بازیكنان ایران خسته هستند و برخلاف تمام كشورها كه در حال استراحت هستند درحال برپایی مسابقات خود هستند. به همین دلیل 5 تا 7 روز به بازیكنان استراحت خواهم داد تا با این روش تیم ملی ایران را در مسابقات مقدماتی جام جهانی بانشاط‌تر ببینم.


علی كریمی یكی از بهترین بازیكنان حتی در سطح دنیا است و من علاقه خاصی به او دارم اما وظیفه دارم بازیكنان را در فرم خوب به تیم ملی دعوت كنم تا به ما كمك كنند. تیم ملی ایران متعلق به یك نفر نیست بلكه برای 70 میلیون است. من بازی‌های او را دنبال می‌كنم. كریمی بازی‌های خوبی انجام داده و مطمئن هستم در روزهای آینده بهتر خواهد شد.

*بازی با امارات را فراموش كرده ایم 

من صحبت می‌كنم و حرف‌هایم را همیشه بر زبان می‌آورم چون یك مربی خوب باید روانشناس لایقی باشد تا انرژی را در وقت كوتاه به فضای بزرگ فوتبال ایران و یا هر كشوری بیاورد. باید در این باره قضیه ای را تعریف كنم كه بسیار برای من مهم بود. وقتی فرانسه قبل از جام جهانی قصد داشت در دیدار دوستانه‌ای با كره به میدان برود تمام كره‌ای ها سئوال می‌كردند چرا فرانسه اینقدر قوی و تیمی باكلاس در اروپا است و ما نمی‌توانیم اینطور باشیم اما بعدا خودشان جواب سئوالشان را گرفتند.
 
كره شمالی و كره جنوبی تیم‌های خیلی خوبی هستند اما ما اینقدر درباره این دو تیم صحبت كردیم كه 3 امتیاز حیاتی امارات را فراموش كردیم. 

وی افزود: دلیل اینكه امارات در راه رسیدن به جام جهانی نتیجه نگرفت استرس بود. آنها تیمی خوب و لیگی بسیار حرفه‌ای داشتند اما در راه جام جهانی نتیجه نگرفتند ولی مطمئن باشید مقابل تیم ملی ایران بهترین بازی‌ خود را به نمایش خواهد گذاشت. 

همیشه عادت دارم به زندگی مثبت نگاه كنم و در تاریكی شب‌؛ روشنی را ببینم. در حال حاضر نیز در قبال تیم ملی ایران همین منظور را دارم چون در غیر این صورت هرگز این كار را قبول نمی‌كردم. مطمئن باشید هدف من حضور به جام جهانی است. 

‌من گفتم 7 امتیاز می‌تواند سكوی پرتاب ما به جام جهانی باشد اما حالا می‌گویم كه 6 امتیاز هم برای ما بسیار خوب است.

*می توانم به تیم ملی كمك كنم 

نمی‌دانم چرا همه دوست دارند دوباره به عقب برگردند و آبی كه رفته را برگردانند. من در زمانی كه در ایران بودم تجربه لازم را گرفته‌ام و مطمئن هستم كار آسانی ندارم اما این كار سخت را قبول كردم و می‌توانم با تلاش كلیه افراد به خواسته خود برسم. 

مشكلات فنی تیم ملی را می‌دانم اما نباید راجع به آن حرف زد چون خیلی‌ها هستند كه از این كار سوء استفاده می‌كنند. سعی می‌كنم در تمرینات تیم ملی این مشكلات را برطرف كنم. 

من می‌دانم كه اگر در حال حاضر حرفی را به زبان بیاورم دو ثانیه دیگر این مطلب در كره منتشر می‌شود چون مطبوعات آنقدر به علم روز دنیا نزدیك شدند كه كار برای ما سخت می‌شود. 

به فضای بیرون تیم ملی ایران كاری ندارم و بیشتر به داخل خانواده تیم ملی در زمین فكر می‌كنم. ما هرگز نباید جبهه گیر باشیم چون اگر ایران موفق نشود و همه همدل نشویم روزی خواهد رسید كه همه حسرت بخوریم. 

اگر به جام جهانی برویم سود آن به یك نفر نمی رسد بلكه ملت 70 میلیونی از این كار لذت می‌برند. در حال حاضر فقط خدا را شكر می‌كنم كه مردم انرژی مثبت به من داده اند و من هم در این كار تاثیرگذار بودم.
كار من مربیگری است؛ مثل یك دكتر كه باید مریض خود را درمان كند من هم به دنبال درمان مشكل تیم ملی هستم. 

سرعت فوتبال در جهان بالا رفته است یك فوتبالیست بیشتر از قبل می‌دود. روزهایی بود كه ما فقط پله و مارادونا را داشتیم اما در حال حاضر همه چیز تغییر كرده است.

*دست دشمنانم را می بوسم 

هرگز اجازه نمی دهم حاشیه‌ها تیم ملی را به هم بریزد. بزرگترین خواسته من تمركز بازیكنان است. برای موفقیت و رسیدن به جام جهانی دست تمام دشمنانم را می‌بوسم و تا آخرین روز طبق عقیده‌ام به آنها احترام می‌گذارم. 

پوست من كلفت شده است و نقاط منفی و مثبت فوتبال ایران را بخوبی می‌شناسم. من فردی هستم كه متعلق به خاك ایران هستم پس باید خدمت كنم. 

من انسان هستم و توان دارم كه كار كنم. فكر می‌كنم به چیزی كه مطمئن هستم بتوانم درباره‌اش حرف بزنم و با توجه به اینكه این پتانسیل را در تیم ملی می‌بینم با اطمینان قول می‌دهم. مربیانی را می‌شناسم كه مثل من كار نمی‌كنند اما من حرف‌هایی كه درباره تیمم در دل خود دارم همیشه بازگو می‌كنم. 


*توپ جمع كن ها هم خوشحال می شوند 

برای همه ایران باید مهم باشد كه ما در بزرگترین افتخار فوتبال جهان شركت كنیم. در صورتی كه تیم ملی به جام جهانی صعود كند حتی توپ‌جمع‌كنی كه در بازی‌های استقلال و پرسپولیس در كنار زمین می‌ایستد سود می‌برد. پس هیچكس از این مورد ضرر نمی‌كند و من نیز خواهش می‌كنم بجای جبهه‌گیری بیشتر برای موفقیت دعا كنید.

*در زندگی‌ام ریسك می‌كنم 

من به عشق مردم و با توجه به قلبم همیشه در زندگی ریسك می‌كنم. درحال حاضر نیز با ریسك به تیم ملی پیوستم و بسیار خوشحال هستم. وقتی كه به آن طرف دنیا می‌روم و یك ایرانی من را در آغوش می‌گیرد تا عشق و علاقه خود را به پرچم جمهوری اسلامی ایران ثابت كند برایم ارزش دارد.

*دی كارمو و ماركو بهترین دوستان من هستند 

بارها گفته‌ام كه هرگز دوست ندارم به عقب برگردم اما شماها دوست دارید همیشه به عقب برگردید. بهتر است به فكر امروز باشید؛ اما ماركو و دی كارمو به عنوان بازیكن و دوست صمیمی من هستند و مطمئن باشید قلب آنها بعد از اینكه از ایران رفتند بسیار به درد آمد. شما می‌توانید كارنامه ماركو را ورق بزنید و ببینید كه او چگونه به ایران آمد. البته مربیانی كه در حال حاضر قرار است به تیم ملی بیایند نیز مطمئن هستم از طرف تمام رسانه‌ها بعد از كنفرانس مطبوعاتی من بررسی خواهد شد. البته مطمئن باشید آنها حرفه‌ای هستند و معتقدم می‌توانند به من كمك كنند.

*وضعیت تیم‌های حریف را بررسی می‌كنم 

با توجه به مدت كوتاهی كه در خدمت تیم ملی ایران هستم و روزهای سختی كه دارم با كامپیوتر و دی وی دی‌های مخصوص قدرت حریفانمان را كنترل و سعی می‌كنم با دیدن بازی‌های بازیكنان این تیم ها در لیگ های مختلف با شرایط آنها آشنا شوم.

*علی‌آبادی برای فوتبال ایران سوپرایز دارد 

جلسه بسیار قشنگ و پر محتوایی با علی‌آبادی داشتم و یكسری خبرهایی در روزهای آینده از طرف نایب رئیس فدراسیون فوتبال به شما اعلام می شود كه سوپرایز مهندس علی‌آبادی خواهد بود. دوست داشتم این مسئله را برای شما بازگو كنم اما در حیطه وظیفه من نیست اما با این تصمیم امكانات و كارهای فدراسیون فوتبال بسیار پرسرعت‌تر برگزار خواهد شد.

*به روته مولر احتیاج ندارم
با توجه به تغییراتی كه در تیم ملی شده است به دنبال این هستم كه فضای جدیدی ایجاد كنم. به همین دلیل معتقدم باید تمام اعضای كادر فنی نیز جدید باشند تا بتوان با افكار حرفه‌ای‌تر به موفقیت برسیم. البته می‌دانم كه روته مولر مربی بزرگی است و كارنامه درخشانی دارد ولی در شرایط حال حاضر باید این تصمیم را گرفت. من به او نیاز ندارم.

*به كمك كفاشیان بیشتر از همه نیاز دارم 

صحبت های من با رسانه‌ها فقط از طریق روابط عمومی خواهد بود اما نكته مهمی كه من بسیار به آن نیاز دارم رابطه نزدیك‌ با كفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال است تا در خانواده بزرگ فوتبال تصمیمات حرفه‌ای بگیریم. ما در حال حاضر وقت نداریم با بهترین تیم‌های دنیا بازی كنیم و مهم‌ترین بازی تداركاتی ما با چین است اما در یك سال آینده و در صورت صعود به جام جهانی باید به تیم‌های بزرگ بازی كنیم و دست به كارهای بزرگ بزنیم.

*من مقصرم 

در صورتی كه تیم ملی ایران به جام جهانی نرود مقصر اصلی شكست من هستم و این را از الان می‌گویم كه خیال همه راحت باشد.

  

گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:jahannews.com