اعتقاد من اول به خداست و بعد از کيفيت بازيکنان است به نظر ديگران احترام مي گذارم اما به جادوگر اعتقادي ندارم.
 
 

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران معتقد است ایرانیان عاشق فوتبال هستند و با جدیت زیاد آن را دنبال می کنند.

"افشین قطبی" که ديروز درحاشیه تمرینات تیم ملی به مسایلی غیر از تیم ملی پرداخته و به حاشیه های فوتبال ایران اشاره کرد، گفت: تمرکزم تنها روی تیم ملی است و به حاشیه ها کاری ندارم.
به گفته وی بیشتر باید خوبی های همدیگر را ببینیم تا از حاشیه ها کاسته شود.

سرمربی تیم ملی تاکید کرد: ایرانی ها بهترین هواداران فوتبال در دنیا بشمار می روند و ما برای صعود به جام جهانی نیازمند آنها هستیم.

قطبی از مردم درخواست کرد: برای تماشای دیدار ایران و اندونزی به ورزشگاه آزادی بیایند و آنجا را مملو ازتماشاگر علاقه مند تیم ملی کنند.

وی درمورد اعتراض کادر فنی به داور ها در ایران نیز گفت: در ایران این مساله خیلی شایع است اما، باید بدانیم تصمیم داور با اعتراض مربیان تغییر نمی کند.

قطبی در خصوص ارتباط جادوگر و نامه شخصی با همین عنوان و تهدید قطبی در صورت استفاده نکردن از وی در کنار تیم ملی نیز گفت: اعتقاد من اول به خداست و بعد از کیفیت بازیکنان است به نظر دیگران احترام می گذارم اما به جادوگر اعتقادی ندارم.

گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:asriran.com