رئیس مستعفی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در گفت و گو با فارس دلایل استعفای خود را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاری فارس پس از اظهار نظرهای مختلف در خصوص عدم واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به حسین هدایتی، وی صبح امروز پس از نشست با محمد علی آبادی از قطع همكاری با باشگاه پرسپولیس خبر داد. همین مورد باعث شد خبرنگار خبرگزاری فارس با هدایتی گفت و گویی انجام دهد.
متن مصاحبه فارس با هدایتی را در زیر میخوانید:
فارس: نشست امروز با چه هدفی برگزار شد؟
امروز خدمت محمد علی آبادی رسیدم و از حسن نیت ایشان تشكر و اعلام كردم با توجه به صعود استیل آذین به لیگ برتر ازسمت خودم در پرسپولیس كناره گیری می كنم.
فارس: چطور شد امروز به این نتیجه رسیدید؟
با توجه به صعود قریب الوقوع باشگاه استیل آذین به لیگ برتر و اینكه بنا بر هر دلیلی امكان و اراده این نبود كه مسئولان برای واگذاری سهام پرسپولیس حتی به میزان اندك به اینجانب اقدام كنند این مورد را در خودم دیدم كه در جهت تقویت استیل آذین كه متعلق به خودم هست از این منظر كه به فوتبال كمك كنم از پرسپولیس بروم.
فارس: فكر نمیكنید در چنین شرایطی كناره گیری شما به پرسپولیس لطمه بزند؟
من یك پرسپولیسی و عاشق هواداران و این باشگاه بزرگ هستم. همین جا از آنها حلالیت میطلبم و از اینكه نتوانستم در فصلی كه در این باشگاه بودم جام قهرمانی را كسب كنیم عذرخواهی میكنم اما با توجه به امیدی كه در لیگ قهرمانان آسیا داریم برای نشان دادن پرسپولیس واقعی و صعود به مراحل بالاتر این تیم را تنها نمیگذارم و حتی برای تشویق آن به ورزشگاه آزادی میروم. قول میدهم در صورت پیروزی پاداش ویژهای را تقدیم بازیكنان كنم. برای اینكه شرایط را همگان درك كنند امروز بعد از جلسه با علی آبادی و تصمیمات اتخاذ شده بخشی از مطالبات بازیكنان را طبق وعدهای كه دادم به باشگاه ارسال كردم.
فارس: مگر در طول فصل به این نتیجه نرسیده بودید؟
میخواستم رفیق نیمه راه نباشم. به هواداران ثابت كردم كه به فكر خدمت كردن به آنها هستم. به همین دلیل امروز این تصمیم را بازگو كردم.
فارس: آیا ممكن نظر شما با دادن سهام تغییر كند؟
فعلا كه چنین اراده ای را ندیدم. من در این فصل حسن نیتم را ثابت كردم. اگر یك روز در خصوص سهام خبری شود و اعلام شود كه به من واگذار میشود تصمیماتی جدیدی خواهم گرفت. من نیز عضوی از مردم و عاشق هواداران خونگرم پرسپولیس هستم. با قدرت اعلام میكنم حتی اگر در پرسپولیس نباشم در صورت نیاز فقط به خاطر مردم به این تیم كمك خواهم كرد.
فارس: باید شاهد حضور پرقدرت استیل آذین در لیگ نهم باشیم؟
انشاا... با صعودمان به لیگ برتر كه حتما این اتفاق میافتد؛ به حضور پرقدرت در لیگ نهم امیدوار هستم. از همین طریق از مسئولان استان تهران، استاندار محترم ،نماینده شورای شهر و مجلس دعوت میكنم در بازی 11 خرداد كه جشن صعودمان در ورزشگاه تختی است با حضورشان ما را حمایت كنند. همچنین از جوانان تهرانی میخواهم ما را تنها نگذارند و استیل آذین را خانه خود بدانند. از پیشكسوتان پرسپولیس و اسطوره های بزرگ فوتبال ایران نیز دعوت میكنم كه در جشن صعود استیل آذین ما را همراهی كنند.
گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news
