چرا رمان های محبوب ایرانی ها از مدارس امریکا حذف شدند؟
این برنامه جدید جایی برای حضور خلاقیت در کلاس‌های ادبیات نمی‌گذارد. به گفته آنها برنامه جدید فقط به این فکر می‌کند که دانش‌آموزان بعد از پایان تحصیلات شغل پیدا کنند، نه اینکه شهروندانی آگاه باشند.

به گزارش خبرآنلاین، مدارس آمریکا موظف شدند دو رمان محبوب «کشتن مرغ مقلد» نوشته هارپر لی و «ناتور دشت» نوشته جی.دی.سلینجر را از برنامه درسی خود حذف کنند و تدرس آنها ممنوع شد. از سال 2014 قرار است درس‌های آموزنده جایگزین این دو رمان شود.
 
در برنامه جدید درسی مدارس آمریکا که در 46 ایالت از 50 ایالت از آن پیروی می‌شود، بیان شده 70 درصد از کتب آموزشی باید غیرداستانی باشند، هدف از این کار آماده ساختن دانش‌آموزان برای دنیای کار است.
 
کتاب‌هایی مثل «ناتور دشت» و «کشتن مرغ مقلد» با کتاب‌هایی که جنبه عملی و آموزشی دارند و توسط اداره استاندارد کامان کور انتخاب می‌شوند، جایگزین می‌شوند. «سطح مناسب انسولین» و «ابداع در درختکاری» دو کتاب جدید هستند که قرار است جایگزین این دو اثر کلاسیک ادبیات آمریکا شوند.
 
«کشتن مرغ مقلد» و «ناتور دشت» که هر دو، به ویژه رمان دوم بسیار در ایران محبوب هستند، به ترتیب درمورد نقد برده‌داری و نژادپرستی در آمریکا و تصویرگر اضطراب و سردرگمی دوران نوجوانی هستند.
 
به عقیده بسیاری از معلمان آمریکا، این برنامه جدید جایی برای حضور خلاقیت در کلاس‌های ادبیات نمی‌گذارد. به گفته آنها برنامه جدید فقط به این فکر می‌کند که دانش‌آموزان بعد از پایان تحصیلات شغل پیدا کنند، نه اینکه شهروندانی آگاه باشند.



گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
www.seemorgh.com/culture
منبع: asriran.com


مطالب پیشنهادی:
چرا فریبرز عرب نیا در سکانس پایانی "چ" حاضر نشد؟
نگاهی به موسیقی متن انیمیشن های مهم امسال
کدام بازیگران بالیوود پولسازترین هستند؟
بنیامین بهادری در بلاتکلیفی به سر می برد
جدیدترین فیلم نیکول کیدمن به کارگردانی چان-ووک پارک+ عکس