در تیتراژ این سریال یک غلط املایی وجود دارد!
سریال «دختران حوا» که از شبکه تهران روی آنتن می رود، در تیتراژ پایانی خود یک غلط املایی دارد که...

 
سریال «دختران حوا» که از شبکه تهران روی آنتن می رود، در تیتراژ پایانی خود یک غلط املایی دارد.

بیش از نیمی از سریال «دختران حوا» به روی آنتن رفته، اما غلط املایی که در تیتراژ پایانی این سریال به چشم می آید، هنوز برطرف نشده است.

در ابتدای تیتراژ پایانی «دختران حوا» کلمه تهیه کنندگان بدون توجه به رسم الخط فارسی و به شکل «تهیه کننده گان» نوشته شده است.

تکرار این غلط املایی با توجه به این که نخستین کلمه تیتراژ پایانی است، کمی عجیب به نظر می رسد، اما نه شبکه تهران و نه تولیدکنندگان این سریال، توجهی به یک غلط املایی فاحش که علاوه بر شبکه تهران از شبکه جام جم نیز پخش می شود ندارند.

داستان سریال «دختران حوا» درباره زنی به نام ثریا است که وی در زندان در آخرین روزهای زندگی خود پرده از رازی بزرگ برداشته و از شیوا مددکار زندان کمک می طلبد. در این راه شیوا برای پی بردن به این راز درگیر ماجرا های مختلف می شود. همچنین این سریال به داستان زندگی سه دختر در سه قشر جامعه که با فرهنگ های متفاوت زندگی می کنند، اشاره و آن را به تصویر می کشد.

این سریال در ۳۴ قسمت ۳۰ دقیقه ای پخش می شود و چهره های سرشناسی چون یکتا ناصر، پوریا پورسرخ، امیرحسین رستمی، نیما شاهرخ شاهی، گوهر خیراندیش و ایرج راد در آن نقش آفرینی داشته اند.



گردآوری:گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
www.seemorgh.com/culture
منبع:aftabir.com


مطالب پیشنهادی:
بازیگران نقش اشرف و شمس پهلوی در "معمای شاه" مشخص شدند
امضای کدام چهره معروف بیش از همه جعل شده است؟
نواب صفوی در نقش نواب صفوی
نخستین عکس‌ها از ستارگان فیلم تازهٔ داریوش مهرجویی+عکس
مهدی پاکدل و بهنوش طباطبایی در برنامه تلویزیونی "مجله تئاتر" +عکس