فرزاد حسنی با کلیپی از زندگی شخصی‌اش ساعت 17 در تلویزیون!

برنامه تلویزیونی «امروز هنوز تموم نشده» به کارگردانی یوسف طاهریان امروز در آیتم چای داغ با خاطرات میزبان فرزاد حسنی مجری- بازیگر خواهد بود. همچنین در این برنامه کلیپی مربوط به زندگی شخصی حسنی پخش خواهد شد.

 
 
 
 
 
برنامه تلویزیونی «امروز هنوز تموم نشده» به کارگردانی یوسف طاهریان و تهیه کنندگی احسان ارغوانی امروز در آیتم چای داغ با خاطرات میزبان فرزاد حسنی مجری- بازیگر خواهد بود. همچنین در این برنامه کلیپی مربوط به زندگی شخصی حسنی پخش خواهد شد.

علی مرادی نیز که پیش از این به عنوان مجری و بازیگر در تلویزیون حضور داشته خود اجرای این برنامه را برعهده دارد. این برنامه پیش از این میزبان هنرمندان و بازیگرانی چون مرتضی احمدی، مسعود امامی، مجید واشقانی، میثم ابراهیمی و... بوده است. «امروز هنوز تموم نشده» در گروه اجتماعی شبکه اول سیما تولید شده و از شنبه تا چهارشنبه ساعت 17 روی آنتن شبکه اول سیما می رود.




گردآوری : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
www.seemorgh.com/culture
منبع: banifilm.ir



مطالب پیشنهادی :
انتقاد علی کریمی از سریال پژمان + جواب قاسم‌ خانی
اظهار نظر ماریون کوتیار درباره گلشیفته فراهانی
درگذشت بازیگر محبوب ایتالیایی و مورد علاقه ایرانی‌ها + تصاویر
شما اینو بلانسبت رو قبر خواهر مادر خودت هم می‌نویسی؟
عکس‌هایی دیدنی از محبوب‌ترین بازیگر زن سینمای ایران
برچسب ها: