پسر و دختر زنده‌یاد حسین پناهی در سوگ پدر + تصاویر
نهمین سالگرد درگذشت حسین پناهی بازیگر و شاعر شنبه 27 مهر ماه با عنوان «گل بی منت بارون» با حضور پسر و دختر این هنرمند فقید و جمعی از چهره ها و علاقمندان این هنرمند در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.
نهمین سالگرد درگذشت حسین پناهی بازیگر و شاعر شنبه 27 مهر ماه با عنوان «گل بی منت بارون» با حضور خانواده این هنرمند فقید و جمعی از چهره ها و علاقمندان این هنرمند در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.


در این مراسم که افرادی همچون قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی، اتابک نادری رییس مجموعه تئاترشهر، مسعود جعفری جوزانی، فردوس کاویانی، مهدی صباغی، خسرو احمدی، عظیم موسوی، وحید لک و جمعی از مسوولان فرهنگی استان کهگیلویه و بویر احمد هم حضور داشتند، در کنار سخنرانی ها و شعرخوانی ها، قطعه نمایشی «ن و نازی» به کارگردانی سعید معظمی، اجرای چند قطعه با همراهی گروه موسیقی موسسه دارینوش، اجرای یک قطعه موسیقایی لری به خوانندگی ایرج رحمان‌پور، اجرای بخشی از نمایشنامه "چیزی شبیه زندگی" نوشته حسین پناهی و بازی لیندا کیانی، سهیلا گلستانی و ندا مقصودی هم اجرا شد.

حضور دختر و پسر مرحوم حسین پناهی از جمله  حاشیه های جالب این مراسم بود.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/07/IMG22015386.jpg

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/07/IMG22015719.jpg

از مرحوم پناهی یک فرزند پسر به نام «سینا» و دو دختر به نامهای «آنا» و «لیلا» به یادگار مانده است.



گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
www.seemorgh.com/culture
منبع: mehrnews.com



مطالب پیشنهادی:
داستان کوتاه: نصوح، مردی که در حمام زنانه کار می کرد
تیپ عجیب نیوشا ضیغمی با لباس پردار در افتتاحیه کلینیک زیبایی‌اش! + تصاویر
پرستو صالحی در تلویزیون: 8سال است از عواقب تزریق لب زجر می‌کشم! + تصاویر
عکس: آب‌بازی باران کوثری در پارک آب و آتش!
عکسی جدید از شقایق فراهانی در کنار محمدرضا فروتن