دیدار مریلا زارعی و مسعود کیمیایی پس از سالها
دیدار مریلا زارعی و مسعود کیمیایی پس از سالها

مسعود کیمیایی کارگردان باسابقه سینمای ایران و مریلا زارعی بازیگر، که در «سربازهای جمعه» همراه بودند، در یک جشنواره سینمایی با یکدیگر روبرو شدند.

مریلازارعی برای بازی در «سربازهای جمعه» جایزه بهترین بازیگر زن نقش مکمل را از آن خود کرد و اصلا آن حضور تصویری متفاوت از این بازیگر در سینمای ایران ارائه کرد.

 

مسعود کیمیایی و مریلا زارعی

مسعود کیمیایی و مریلا زارعی

 

حالا در سال‌هایی که زارعی برای بازی‌های مختلف خود از جشنواره فجر و دیگر جشنواره‌ها جایزه گرفته و همچنین بازی او در «شیار 143» به کارگردانی نرگس آبیار و «چ» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا، او را به بازیگر خبرساز یکی دو سال اخیر بدل کرده است، در جشنواره فیلم شهر کنار مسعود کیمیایی قرار گرفت.

تازه‌ترین خبرها مربوط به زارعی حکایت از همکاری او با ابراهیم حاتمی‌کیا در تازه‌ترین فیلم این فیلمساز به نام «بادیگارد» دارد.


گردآوری : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
منبع : khabaronline.ir


برچسب ها: