این قصه خوفناك زندگی جراحی را به تصویر می‌كشد كه درصدد انتقام‌جویی از مردی است كه دخترش را مورد سوء ‌استفاده‌‌ی جنسی قرار داده است...

به گزارش ایسنا، «پدرو آلمادوار» كارگردان اسپانیایی در پروژه‌ی سینمایی جدیدش «آنتونیو باندارس» را به خدمت می‌گیرد. 
«باندارس» بازیگر آثاری چون «زورو» دراین فیلم در قالب یك جراح پلاستیك ظاهر می‌شود.
بنابر اعلام خبرگزاری فرانسه، آخرین همكاری این دو سینماگر به حدود دو دهه گذشته مربوط می‌شود كه در فیلم «مرا حبس كن، مرا آزاد كن» بوده است.
این دو در فیلم‌ « زنان در آستانه‌ی فروپاشی عصبی » نیز با یكدیگر همكاری كرده‌اند.
«آلمادوار» درباره‌ی فیلم جدیدش گفت: این فیلم به آثار سینمایی وحشت نزدیكی بیشتری خواهد داشت و تهیه‌كنندگی آن‌را خودم برعهده خواهم داشت.
فیلمنامه كار جدید «باندارس» براساس داستانی از «یتری، ژانكوئه» با عنوان «رطیل» كه در سال 1999 منتشر شده است، نوشته می‌شود.
این قصه خوفناك زندگی جراحی را به تصویر می‌كشد كه درصدد انتقام‌جویی از مردی است كه دخترش را مورد سوء‌استفاده‌ی جنسی قرار داده است.
«آلمادوار» كه از «پنه‌لوپه كروز» در دو فیلم «بازگشت» و « آغوش‌های شكسته» بهره‌برده است درباره حضور او در این پروژه گفته است:«جایی برای او در فیلم جدیدم نیافته‌ام.»
«پدرو آلمادوار» در سال 1949 میلادی در اسپانیا متولد شد. او پس از ساخت نخستین فیلم تجاری‌اش،در دهه 1980 تا به حال بیش از 30 فیلم را نوشته، كارگردانی و تهیه و در آنها بازی كرده است.
فیلم‌هایش حول روابطی می چرخند كه در شرایط غیر متحمل ایجاد می‌شوند. مضمونی كه همیشه در فیلم‌هایش تكرار می‌شود، ارتباط و یا آرزوی ارتباط با دیگران است و شخصیت‌هایش اغلب دست به اقداماتی افراطی
می‌زنند كه قوائد سنتی جامعه آنها را بر نمی‌تابد.
«پدرو آلمادوار» در سال 1999 برای فیلم « همه چیز درباره مادرم» ، جایزه بهترین كارگردانی فستیوال كن را گرفت. در سال 2003 برای فیلم« با او حرف بزن »،اسكار بهترین فیلم نامه اوریژینال را از آن خود كرد و در ضمن نامزد بهترین كارگردانی هم شد.در همین سال و برای همین فیلم، جایزه بفتا،جایزه فستیوال بانكوك و جایزه انجمن منتقدین سینمایی آرژانتین در بخش بهترین فیلم خارجی را به‌دست آورد.
برای «همه چیز درباره مادرم» ، اسكار بهترین فیلم خارجی را كسب كرد.
دیگر فیلم‌های او عبارتند از، «آموزش بر» (2004 )،«زنان در آستانه فروپاشی عصبی» (1988 )، «چه كار كرده‌ام كه باید این بلا به سرم بیاید» (1984 )،«هزار توی احساس»( 1982 )، فیلمبرداری كار جدید «پدرو آلمادوار» در كمتر از 10 هفته آینده آغاز می‌شود.
 
 گردآوری: گروه فرهنگ و هنرسیمرغ
www.seemorgh.com/culture
منبع: isna.ir