مقابله با حساسیت پاییزی با این غذاها
 حساسیت فصلی در هر فصلی به شکلی خودش را نشان می دهد، فصل پاییز نیز دارای این حساسیت های فصلی است که تغذیه مناسب برای مقابله با آن را ارائه می دهیم

 حساسیت فصلی را در پاییز با این غذاها برطرف کنید

به طور قطع نمی توان از آلرژی اجتناب کرد. از طرفی تنوع داروهای آنتی هیستامین در بازار برای کنترل علائم آلرژی بسیار است ولی همه آنها دارای عوارض جانبی از جمله خواب آلودگی هستند. خبر خوب این است که مصرف برخی گزینه های غذایی به شما کمک می کند تا بهتر بتوانید واکنش های آلرژیک را در فصل پاییز را مهار کنید که در ادامه آنها را معرفی می کنیم:


مقابله با حساسیت فصل پاییز با ماست

باکتری ‌های زنده موجود در برخی موادغذایی مثل ماست و کفیر دستگاه گوارش را تحریک به ساخت گلبول ‌های سفید و پادتن و همچنین فاکتورهای رشد و ترکیباتی می ‌کند که می ‌تواند میزان عکس ‌العمل ارگانیسم نسبت به مواد آلرژی ‌زا را کاهش دهد. طبق تحقیقی که در ایتالیا انجام شده است افرادی که مبتلا به آلرژی هستند اگر به مدت 4 ماه هر روز دو لیوان (500 میلی‌لیتر) ماست بخورند، میزان هیستامین خون آنها دو برابر کمتر از کسانی می‌ شود که روزانه شیر پرچرب می‌ خورند. در ضمن نشانه‌ های آلرژی نیز در آنها کاهش می ‌یابد.


پیشگیری از حساسیت فصلی در پاییز با ماهی های چرب

مصرف برخی ماهی‌ های چرب مثل سالمون و ساردین می ‌تواند سبب افزایش میزان امگا3 در بدن شده و میزان التهاب که یکی از نشانه‌ های آلرژی در بدن است را کاهش دهد. بررسی‌های بسیاری نشان داده است کودکانی که از سن پایین مصرف ماهی‌ های چرب را آغاز می‌ کنند، کمتر در معرض ابتلا به انواع آلرژی‌ ها قرار می ‌گیرند. درحقیقت مصرف ماهی بین امگا3 و امگا6 دریافتی در ارگانیسم تعادل ایجاد کرده و تاثیر مثبتی بر کارکرد سیستم ایمنی و کاهش نشانه ‌های آلرژی دارد.


کلم بروکلی و درمان حساسیت فصلی در پاییز
fall-allergies01.jpg

شهرت این سبزی به خاطر ویتامین ث موجود در آن است. مطالعات انجام شده نشان می دهد که مصرف روزانه 500 میلی گرم ویتامین ث در روز می تواند به کاهش علائم آلرژی مانند سرفه، عطسه و گرفتگی بینی کمک کند. برای بهره مندی از دوز اضافه ویتامین ث می توانید به همراه کلم بروکلی، گل کلم و انواع دیگر خانواده کلم را نیز مصرف کنید.


پیاز و سیر برای حساسیت فصلی

هر دو غنی از کورستین هستند؛ یک نوع آنتی اکسیدان قوی که مانند آنتی هیستامین عمل می کند و باعث کاهش شدت علائم آلرژیک می شود. کورستین همچنین دارای اثرات ضد التهابی است و اثرات ضد التهابی ‌اش به مهار بخشی از دستگاه ایمنی شما که باعث آلرژی می شود، کمک می ‌کند و میزان تولید هیستامین را کاهش می‌ دهد. این ماده همچنین در سیب، جوی دو سر و مریم گلی یافت می شود.


پیشگیری از حساسیت پاییزی با کدو تنبل

حاوی کاروتنوئیها یا همان پیش سازهای ویتامین آ، با نقش آنتی اکسیدانی است و در مبارزه با آلرژی نقش مهمی دارد. کدو تنبل خام دارای ویتامینCنیز هست. این ویتامین در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از عفونت های تنفسی در فصل پائیز و زمستان نقش عمده ای دارد. علاوه بر این، محتوای فیبر بالای کدو تنبل به بهبود فرایند هضم کمک می کند.


بیشتر بدانید : سیتریزین چیست؟ عوارض قرص سیتریزین و هر آنچه باید بدانید

بیشتر بدانید : آلرژی پاییز در راه است!

بیشتر بدانید : مبتلایان به آلرژی چه غذاهایی بخورند و چه غذاهایی نخورند؟

بیشتر بدانید : امان از حساسیت‌ پاییزه

بیشتر بدانید : طرز تشخیص حساسیت از سرماخوردگی

بیشتر بدانید : لیست ممنوعه میوه های پاییزی برای مبتلایان به آلژی


گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع : avayesalamati.com