آخرین یافته های مربوط به کرونا، از علائم تا خطر آن برای کم کاری تیروئید
ویروس کرونا یکی از جدی ترین بحران های دنیای امروز است که یکی از متخصصین درمورد آخرین یافته های مربوط به این ویروس صحبت می کند

تازه ترین مطالب مربوط به کرونا از زبان یک متخصص

حمید عمادی متخصص بیماری‌های عفونی سه‌شنبه شب با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به سوالات کرونایی هموطنان پاسخ داد. این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه آب راه انتقال ویروس کرونا نیست گفت: رفتار ویروس کرونا به طور دقیق مشخص نیست، با وجودی که ویروس کرونا در محیط‌های گرم فعالیت کمتری از خود نشان می‌دهد، اما شاهد افزایش مبتلایان به کرونا در کشور‌هایی همچون برزیل با هوای گرم هستیم.

چشم می‌تواند محل تجمع ویروس کرونا باشد بدون آنکه شخص به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده باشد، قرمز بودن چشم، عطسه، سرفه، تب با ابتلا به ویروس کرونا ارتباط دارد.

این ویروس پایا در محیط نیست به طوری که توسط طیفی از مواد ضد عفونی کننده می‌توان آن را از بین برد، بهترین ماده ضدعفونی کننده الکل ۷۰ درصد است؛ لذا استفاده از وایتکس یا سفید کننده عوارض بسیار زیادی را بر روی ریه برجای می‌گذارد.

اگر فرد به بیماری خفیف کرونا مبتلا شده باشد حدود دو هفته ویروس ماندگار خواهد بود و تا شش هفته در موارد شدید بیماری ویروس باقی می‌ماند؛ البته در برخی از مطالعات تا ۸ هفته نیز ذکر شده است، ویروس از هر مخاطی می‌تواند وارد بدن شود لذا مخاط بینی، حلق و چشم محل تجمع خواهد بود. 

محل قرنطینه بیمار کرونایی را می‌توان با سفید کننده نیم درصد ضدعفونی کرد، اما گاز کلر برای مخاطب تنفسی آسیب رسان است. مایع دستشویی، ظرفشویی و پودر لباسشویی همانند صابون عمل می‌کند.

از دست دادن حس بویایی و چشایی نشانه کرونا است، طی مطالعاتی مشخص شده کسانی که بیماری کم کاری تیروئید دارند بیشتر مستعد کرونا هستند، جوش شیرین خاصیت ضدعفونی کنندگی را ندارد و لذا این گفته درست نیست. این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: احساس سنگینی قفسه سینه و درد پشت هم نیز می‌تواند علائم کرونا باشد، افرادی که در سنگ تراشی کار می‌کنند مستعد ابتلا به بیماری کرونا هستند.

بیشتر بدانید : کرونا ویروس را با این داروها تحریک نکنید!

بیشتر بدانید : خطر کرونا ویروس برای مبتلایان به آسم چقدر است؟

بیشتر بدانید : پیشگیری از کم کاری و پرکاری تیروئید با این 4 روش

بیشتر بدانید : اگر دچار کم کاری تیروئید هستید, اینگونه وزن تان را کاهش دهید

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: yjc.ir