وی درمورد عضويت صفايی فراهانی در كنفدراسيون فوتبال آسيا افزود: چون وی عضو هيأت رئيسه اين كنفدراسيون هم بود می‌توانست در مجمع حضور داشته باشد؛ شنيده‌ام كه وی از اين سمت بركنار شده است، اما اگر اين موضوع ادامه پيدا می‌كرد وی می‌توانست تا نايب رئيسی كنفدراسيون آسيا نيز پيش برود....
 
  رئیس فدراسیون فوتبال گفت: اگر به من خوش بگذرد باز هم نامزد ریاست فدراسیون می‌شوم.

به گزارش فارس، علی كفاشیان پس از مجمع فدراسیون فوتبال اظهار داشت: مجمع خوبی برگزار كردیم و در مورد گزارش‌های مالی و اساسنامه صحبت كردیم. با توجه به اینكه زمان مجمع اندك است به طور خلاصه عملكرد و گزاش‌های خود را اعلام كردیم و گزارش مالی نیز به تصویب رسید.

وی ادامه داد: اعضای مجمع درخواست داشتند تا جلسات بیشتر برگزار شود و نقطه نظرات بیشتر تبادل شود. این موضوع را قبول دارم و معتقدم با برگزاری جلسات بیشتر می‌توانیم تعامل بهتری داشته باشیم.

رئیس فدراسیون فوتبال یادآور شد: جلسه امروز پس از حدود 8 ماه برگزار شد، در حالی كه باید اوایل امسال تشكیل می‌شد، اما به علت اینكه گزارش‌های مالی ما به تیرماه موكول شد و باید با گزارش‌های مالی سازمان تطبیق می‌دادیم زمان این جلسه به تعویق افتاد.

وی افزود: در شهریور به علت ماه مبارك رمضان جلسه را به تیرماه موكول كردیم و امروز جلسه را تشكیل دادیم. تلاش می‌كنیم مجمع بعدی را تا پایان امسال برگزار كنیم و حداكثر تا مردادماه برگزار شود. پس از برگزاری دو مجمع دیگر، انتخابات ریاست فدراسیون را خواهیم داشت.

كفاشیان در پاسخ به این سوال كه آیا در مجمع بعدی نامزد خواهد شد؛ عنوان كرد: اگر خوش بگذرد باز هم هستم.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد پیشنهاد 9 بندی مدیرعامل باشگاه سپاهان و رای گیری اعضا اظهار داشت: تمام پیشنهادات ساكت از پیش در فدراسیون مطرح شده بود و مورد تایید ما است.

وی در مورد حق پخش تلویزیونی عنوان كرد: ما دوسال است كه چنین اقدامی را آغاز كرده‌ایم و به نظرم در سال‌های بعد باید بیش از 2 میلیارد باشد. اگر ما مقایسه‌ای داریم باید تمام شرایط را درنظر بگیریم. صدا و سیما در سایر كشورها برای باشگاه‌ها امكاناتی را فراهم می‌كند.

كفاشیان تصریح كرد: به نظرم باید با كارشناسان خبره جلساتی برگزار كنیم تا به صورت منطقی بتوانیم قیمت حق پخش تلویزیونی را مشخص كنیم. باید باشگاه‌ها را در تمامی زمینه‌ها ارتقا دهیم.
وی درباره صحبکت علی دایی مبنی بر اینكه داور مسابقه دربی به علت مشكلات فدراسیون با من، علیه پرسپولیس سوت زد؛ تصریح كرد:

به نظر من مرادی قضاوت خوبی در این دیدار داشت و بی‌طرف سوت زد. برای فدراسیون هر دو تیم استقلال و پرسپولیس یكسان هستند.

علی كفاشیان درخصوص غیبت سعیدلو در این جلسه اظهار داشت: مشكل خاصی در این خصوص وجود ندارد و پیش از این هماهنگ شده بود.

وی درمورد عضویت صفایی فراهانی در كنفدراسیون فوتبال آسیا افزود: چون وی عضو هیأت رئیسه این كنفدراسیون هم بود می‌توانست در مجمع حضور داشته باشد؛ شنیده‌ام كه وی از این سمت بركنار شده است، اما اگر این موضوع ادامه پیدا می‌كرد وی می‌توانست تا نایب رئیسی كنفدراسیون آسیا نیز پیش برود.

كفاشیان ادامه داد: بحث فرد مطرح نیست و باید برای موفقیت ایران تلاش كرد؛ مسئولان آسیایی آنقدر برای ایران ارزش قائل هستند كه یك كرسی ما بدهند، اگر این اتفاق بیفتد نشان دهنده لابی نیست بلكه تداوم فعالیت‌های آسیایی در این بخش بسیار موثر است.

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: سهم كشورهای مطرح و قدرتمند آسیایی مانند كره‌جنوبی، ایران و ژاپن نباید نادیده گرفته شود؛ ایران باید یك كرسی در آسیا داشته باشد.

كفاشیان درپاسخ به این سوال كه همه فكر می‌كردند كه بن‌همام در انتخابات آسیایی شكست می‌خورد و رای شما هم معلوم نشد به سود چه كسی بود؛ با این شرایط آیا هنوز هم فوتبال ایران در كنفدراسیون آسیایی نفوذ و برش دارد یا خیر، عنوان كرد: از بن‌همام حمایت كردیم و اگر اینگونه نبود شاید فرد دیگری از شرق آسیا می‌آمد و ریاست فدراسیون را برعهده می‌گرفت. باید ضمن حفظ جایگاه خود، آن را ارتقا دهیم.

رئیس فدراسیون فوتبال ایران درمورد 500 میلیونی كه به تیم‌های استقلال و پرسپولیس داده شده تصریح كرد: بخشی از این پول توسط سازمان تربیت بدنی و بخش دیگری هم درآمدهای فدراسیون بوده است.

وی با اشاره به شرایط علی دوستی در تیم جوانان خاطرنشان ساخت: دوستی باید كارش را ادامه دهد تا مشكلات را برطرف كند؛ وی تاكنون زحمات زیادی برای این تیم كشیده است.

 
 
گردآوری : گروه ورزش سیمرغ 
www.seemorgh.com/sport 
منبع: asriran.com