آیا ریمل ها به مژه ها آسیب می زنند؟ نکاتی مهم برای مراقبت از مژه ها
 استفاده از ریمل در بین خانم ها رواج زیادی دارد، گاهی تصور می شود ریمل به مژه ها آسیب می رساند، اما رعایت برخی نکات از بروز هر گونه آسیب پیشگیری می کند

آیا ریمل موجب از دست دادن مژه می‌شود؟

مصرف درست ریمل و اجتناب از به کارگیری انواع غیر استاندارد آن، آسیبی به مژه وارد نخواهد کرد و به نازک‌تر شدن آن  منجر نخواهد شد. با این حال اگر نکاتی را رعایت نکنید، مژه‌های تان آسیب خواهد دید. این مطلب به معرفی نکات مذکور اختصاص دارد.


استفاده از ریمل ضد آب

ریمل ضد آب، اثر خشک کننده دارد و به سختی پاک می‌شود. هنگام پاک کردن ریمل، ممکن است مژه‌ها کنده شوند. از مصرف روزانه ریمل ضد آب خودداری و فقط در صورت لزوم مصرف کنید.


استفاده بیش از حد از یک محصول

آیا می دانستید که ریمل هر ۲ تا ۳ ماه باید تعویض شود؟ محصولات آرایشی چشم نسبت به محصولات دیگر، بیشتر مستعد رشد باکتری هستند چرا که برای آرایش بدون شست و شو، مرتب استفاده می‌شوند محصولات کهنه و قدیمی نه تنها باعث ریزش مژه‌ها می‌شوند، بلکه بر دید هم تاثیرات سوء خواهند داشت.

مژه همانند پوست، نیاز به تنفس دارد. اگر ریمل را به صورت مداوم استفاده کنید، فرصتی به مژه‌ها خود نمی‌دهید و در نتیجه مژه‌های خشک و شکننده ای خواهید داشت.


استفاده بیش از حد از ریمل

با این که ریمل ظاهر زیبا و جذابی به مژه‌ها می‌دهد، به هیچ عنوان برای سلامتی مژه ها مناسب نیست. استفاده بیش از حد از ریمل باعث ریزش بیشتر آن خواهد شد چرا که برای پاک کردن آرایش، نیاز به شست و شوی مداوم خواهید داشت.


جلوگیری از ریزش مژه  با شست و شوی صحیح

پیشنهاد می کنیم به جای شستن ریمل با آب و صابون که منجر به خشک شدن پوست اطراف چشم و صدمه به مژه‌ها می‌شود، با کمی روغن زیتون یا شیر، ابتدا به آرامی مژه‌ها را تمیز کنید و بعد با آب بشویید یا از کمی گلاب به جای تونر استفاده کنید. با این کار، علاوه بر این که مژه‌ها کنده نمی‌شود، پوست دور چشم، سفیدتر و شفاف‌تر می شود و از بروز چین و چروک‌های اطراف چشم هم پیشگیری خواهد شد.

البته محلول‌های چشم پاک کن خوبی هم در فروشگاه‌های محصولات مراقبتی از پوست موجود هستند که چنان چه از میان مارک‌های معتبر و استاندارد انتخاب شوند، می‌توانند در پاک کردن آرایش چشم به شما کمک کنند و مانع از خشکی پوست دور چشم و ریختن مژه‌ها شوند.


بیشتر بدانید : آشنایی با انواع روش های لیفت ابرو

بیشتر بدانید : اکستنشن مژه چیست و چه عوارضی دارد؟

بیشتر بدانید : تقویت مژه


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: khorasannews.com