رئال مادرید با شکست 3 بر 2 برابر سویا صدر جدول لالیگا را از دست داد و در رده دوم قرار گرفت.
به نقل از سیمرغ، هفته یازدهم رقابت های لالیگای اسپانیا با برگزاری دو دیدار ادامه یافت که در حساس ترین بازی و در ورزشگاه رامون سانچس پیسخوان دو تیم سویا(Sevilla) و رئال مادرید(Real Madrid) در حالی برابر هم قرار گرفتند که بارسلونا(Barcelona) توانسته بود با برتری برابر ویارئال(Villarreal) موقتا به صدر جدول برسد و منتظر بود تا رئال با از دست دادن امتیاز در این دیدار صدر را در اختیار خود بگیرد.
بازی با حملات رئال آغاز شد و این تیم با میدان داری هافبک های خلاق خود توانست خودش را در زمین حریف پیدا کند. رئالی ها سرانجام مزد بازی خود را با گل قیچی برگردان زیبای سرخیو راموس(Sergio Ramos) در دقیقه 22 گرفتند و توانستند در خانه حریف پیش بیفتند تا مدافع سابق سویا دروازه تیم قبلی خود را باز کند. بازیکنان سویا پس از آنکه دروازه خود را باز شده دیدند سراپا حمله شدند و توانستند در دقیقه 36 با گلزنی چیرو ایموبیله(Ciro Immobile) مهاجم ایتالیایی خود که این فصل از دورتموند خریداری شد دروازه رئال را باز کند تا سویا بازنده به رختکن نرود و بازی در نیمه نخست با تساوی یک بر یک به پایان برسد.
در نیمه دوم بازهم بازیکنان سویا بودند که دست از تلاش خود برنداشتند و موفق شدند دو بار دیگر دروازه رئال مادرید را باز کنند تا سنگین ترین شکست این فصل رئال مادرید به این تیم تحمیل شود. در این دیدار کوپئلونکا(Yevhen Konoplyanka) عملکرد خوبی در زمین مسابقه داشت و بارها مدافعان رئال را اذیت کرد از طرفی غیبت مارسلو(Marcelo) مصدوم نیز دست بنیتس(Benítez) را بسته بود تا اینکه در دقیقه 61 اور بانگا(Éver Banega) توانست دروازه رئال را برای بار دوم باز کند. این پایان کار نبود و این بار نوبت به فرناندو یورنته(Fernando Llorente) مهاجم سابق تیم ملی اسپانیا رسید تا تیر خلاص را شلیک کند.
بعد از این گل نیز سویا فشار خود روی دروازه رئال را نگه داشت ولی حملات آن ها با بی دقتی بازیکنان این تیم در مقابل دروازه از دست می رفت تا اختلاف بیشتر از دو گل نشود. در دقایق پایانی بازی خامس رودریگس(James Rodríguez) کلمبیایی یکی از گل های خورده را جبران کرد تا این دیدار با برتری 3 بر 2 سویا به پایان برسد و سویا که این فصل عملکرد چندان خوبی در لالیگا و لیگ قهرمانان نداشت با هدایت امری(Unai Emery) 3 امتیاز این دیدار حساس را به نام خود ثبت کند.
در دیگر دیدار اتلتیکومادرید(Atlético Madrid) با گلزنی در دقیقه 93 توانست اسپورتینگ خیخون(Sporting de Gijón) را شکست دهد. گریژمان(Antoine Griezmann) موفق شد پیروزی شیرینی را برای تیمش کسب کند و در ثانیه های پایانی اتلتیکو را به برد برساند.
به این ترتیب بارسلونا از شکست رئال مادرید استفاده کرد و به صدر جدول لالیگا صعود کرد تا دیدار ال کلاسیکوی پیش رو حساس تر از قبل شود.
گردآوری:گروه ورزش سیمرغ
seemorgh.com/sport
منبع:isna.ir
