آئودی
تقریباً ۶۰ سال از ساخت اولین خودروی بدون‌راننده توسط جنرال موتورز می‌گذرد و هنوز هم راه افتادن چنین ماشین‌هایی در خیابان‌ها، با پیچیدگی‌هایی همراه است.....
تقریباً ۶۰ سال از ساخت اولین خودروی بدون‌راننده توسط جنرال موتورز می‌گذرد و هنوز هم راه افتادن چنین ماشین‌هایی در خیابان‌ها، با پیچیدگی‌هایی همراه است. شرکت‌هایی مثل گوگل، آئودی، جنرال موتورز و تسلا در این زمینه قدم‌هایی رو به جلو داشته‌اند. با این حال، پیشرفت چنین خودروهایی در دنیای واقعی آرام دنبال می‌شود و از این‌رو، برخی از معروف‌ترین خودروها، در دنیای تخیلی و فیلم‌ها به صورت یک ماشین بی‌نیاز از راننده نشان داده شده‌اند. تصاویری که ما به صورت تخیلی از این خودروها می‌بینیم، گویای عملکردهای مورد انتظار برای یک خودروی بدون راننده است. در زیر لیستی پنج‌تایی از این ماشین‌ها مرور می‌شود. قبل از هر چیز ذکر این نکته لازم است که ماشین‌های ترانسفورمرز از این دسته کنار گذاشته شده‌اند؛ آن‌ها تنها یک ماشین نیستند!

ماشین پلیس اولترا لایت جی‌ام (مرد انفجاری- Demolition Man).
جی‌ام الترالایت در سال ۱۹۹۲ به عنوان یک خودروی چهار سرنشینه، برای ارزیابی کارایی ماشین‌های سبک‌وزن ساخته شد. این خودرو، یک موتور دو زمانه با قدرت ۱۱۱ اسب بخار در خود داشت و مصرف سوخت آن ۲/۳۶ لیتر بود؛ ولی با این حال، عملکردی مانند یک سدان امروزی را حفظ می‌کرد. طراحی منحصر به فرد و پیشرو، باعث شد تا سازندگان فیلم «مرد انفجاری» از این خودرو برای فیلم علمی‌ تخیلی‌شان استفاده کنند. اولترا لایت به عنوان ماشین پلیس آینده در سال ۲۰۳۲ در فیلم استفاده شد.

بیش از ۲۰ دستگاه اولترالایت جی‌ام برای بازی در کنار سیلوستر استالونه و ساندارا بولاک مورد نیاز بود. برخلاف مدل واقعی، ماشینی که در فیلم نمایش داده شد، دارای شخصیت بود و بر اساس نیروی الکتریکی کار می‌کرد. تکنولوژی‌هایی مانند کنترل‌های صوتی و ارتباط تصویری با خودرو نیز از جمله امکانات نمایشی این ماشین بود. در بعضی مواقع و به کمک فرمان صوتی، کنترل حرکت می‌توانست از دست خودرو خارج شود و به راننده انتقال یابد. صحنه‌ای که بیشتر در ذهن می‌ماند، آن‌جا بود که استالونه و ویزلی اسنیپز در حال درگیری بودند و در این میان ماشین، خودش راه را تشخیص می‌داد. در یک صحنه جالب دیگر، خودرو بدون نیاز به کنترل فرمان، و با فرمان‌های صوتی راننده، می‌توانست هدایت شود.

پلیموث فیوری ۱۹۵۸، کریستین (کریستین – Christine).
هر کسی که فیلم کریستین را دیده باشد، نمایی از رنگ‌های زرد و سفید یک پلیموث فیوری ۱۹۵۸ در ذهن خواهد داشت. این فیلم در سال ۱۹۸۳، بر اساس قصه‌ای ترسناک از استیون کینگ، ساخته شد. پلیموث فیوری ۱۹۵۸ در این فیلم، نقش «کریستین» را بازی می‌کرد و به دور از تکنولوژی‌های الکترونیکی و سیستم راهبری، می‌توانست به راحتی، خودش رانندگی کند. کریستین می‌توانست حالت تدافعی پیدا کند و خودش را بازیابی کند. شخصیت کریستین، یک ماشین جنایت‌کار بود که می‌خواست به هر ترتیب ممکن رابطه‌اش را با صاحبش، «ارنی»، حفظ کند و از این رو، بسیاری از دوستان ارنی را زیر می‌گرفت و افراد بسیاری را به قتل می‌رساند.

بت‌موبیل (بتمن، ۱۹۸۹).
بت‌موبیلی که بر اساس لینکلن فیوچرا ساخته شده، تنها یکی از چندین وسیله نقلیه‌ای است که بتمن در بیش از هشت دهه مبارزه علیه جرم و جنایت، به کار برده است. یکی از محبوب‌ترین بت‌موبیل‌ها، بت‌موبیلی بود که در فیلم بتمن سال ۱۹۸۹ ساخته «تیم برتون» نمایش داده شد و همچنین، در فیلم بعدی بتمن نیز در سال ۱۹۹۲ با عنوان بازگشت بتمن ظاهر شد. در کنار سلاح‌های دفاعی، این ماشین قابلیت این را داشت که بدون راننده به راه خود ادامه دهد.

آئودی RSQ، (من ربات هستم- I, Robot).
سال ۲۰۳۵ است و به نظر می‌رسد که آئودی، تمام دیگر شرکت‌های خودروسازی، اعم از تویوتا، شورلت و فورد را تحت‌الشعاع قرار داده است؛ تا جایی که حتی نیروی پلیس شهر شیکاگو در امریکا نیز از سدان‌های آئودی استفاده می‌کند. در فیلم «من ربات هستم» که در سال ۲۰۰۴ ساخته شده است، ویل اسمیت در کنار یک ماشین پیشرفته تخیلی بازی می‌کند. طراحی آئودی RSQ شبیه آئودی TT است و از جهاتی نیز به آئودی R8 کوپه شباهت دارد. این خودرو می‌تواند مسیر خود را در سال ۲۰۳۵ در شیکاگو پیدا کند و بدون راننده در بزرگراه‌ها حرکت کند. کارآگاه اسپونر می‌تواند در مواقع حساس، کنترل آئودی RSQ را، خود به دست گیرد.

(KITT- نایت رایدر).
«صنایع شوالیه دو هزار» عنوان یک ماشین پیشرفته برای مقابله با مجرمان است که توسط ویلتون نایت اختراع شده است و به صورت اختصار، KITT نامیده می‌شود. KITT در سریال تلویزیونی نایت رایدر در سال ۱۹۸۳ در کنار افسر پلیسی با نام مایکل لانگ بازی می‌کند. این افسر پلیس، بعداً در فیلم به مایکل نایت (شوالیه) تغییر نام می‌دهد. KITT توسط حکومت، ساخته شده تا دست آن‌هایی را که فراتر از قانون عمل می‌کنند، از جامعه کوتاه کند و امید و اعتماد به نفس را به افراد جامعه برگرداند. در کنار این‌ها، KITT از تکنولوژی‌ای بهره می‌برد که با کمک آن می‌تواند، خودش را در مسیر هدایت کند. حالت «اتو کروز»، حالتی است که در آن، مایکل نایت، تمام اختیار حرکت را به KITT می‌سپارد. علاوه بر این صداگذاری مناسبی که برای KITT صورت گرفته، وی را فراتر از یک ماشین بدون راننده نشان می‌دهد و برای او یک شخصیت ایجاد می‌کند. این موضوع را تنها پس از گذشتن چند قسمت از سریال، می‌توان درک کرد.


گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ
www.seemorgh.com/entertainment
منبع: pedal.ir

مطالب جالب دیگر:
جسد یک زن 42 سال بعد از مرگ روی صندلی اش در حال تماشای تلویزیون پیدا شد!! + عکس (18+)
با دیدن این عکس ها می فهمید هالیوودی ها هم بی عیب و ایراد نیستند!!
در صفحه فیس‌بوک هنرمندان چه می‌گذرد؟!/ از بتونه‌کاری مهناز افشار و عروسی خانم بازیگر تا....
مادر سنگدلی که برای انتقام گرفتن از شوهر سابقش 4پسرش را کشت!! + عکس
عکس های جدید برن سات (بازیگر نقش ثمر) در سریال انتقام