بهبود عملکرد روده ها با این 3 نوشیدنی
وجود اختلال در عملکرد روده ها شایع است که شما با مصرف برخی نوشیدنی ها می توانید آن را کنترل و درمان کنید

عملکرد روده ها را بهبود ببخشید

اختلال در عملکرد روده‌ها در بسیاری افراد ناشی از مصرف کم مایعات است که انتخاب نوشیدنی‌های طبیعی روش مناسبی برای تامین نیاز بدن به آب خواهد بود.

در ادامه این مطلب به معرفی 3 نوشیدنی خواهیم پرداخت که مصرف آنها در برنامه غذایی روزانه برای روده ها مفید خواهد بود.

1-اسموتی آلو بخورید

آلو تازه و خشک بهترین میوه‌ به‌عنوان ملین است و براساس مطالعه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، مصرف 100 گرم آلو در روز در مقایسه با مصرف داروهای ملین تاثیر بهتری در عملکرد روده‌ها دارد. البته برای اینکه فیبر آلو حفظ شود بهتر است این نوشیدنی به‌شکل اسموتی تهیه شود. این نوشیدنی همچنین حاوی منیزیم، پتاسیم و سوربیتول است. سوربیتول نوعی الکل قندی در میوه‌هاست که جذب آب در روده بزرگ را افزایش می‌دهد. برای تهیه این نوشیدنی 300 گرم آلو را با 2 لیتر آب در قابلمه روی حرارت نسبتا بالا بگذارید. پس از اینکه جوش آمد، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید با حرارت ملایم 2 دقیقه بجوشد. مواد را در سبد بریزید تا هسته‌ها و پوسته آلو جدا شود و بقیه را در غذاساز بریزید تا یکدست شوند.

2- نوشیدنی لیمو را امتحان کنید

لیمو منبع غنی از ویتامینC است که تاثیر آنتی‌اکسیدانی دارد و باعث جذب آب در روده‌ها می‌شود که افزایش مقدار آب بهترین راهکار برای بهبود عملکرد روده‌هاست. البته افزودن آب لیمو می‌تواند این تاثیر را در بعضی افراد بهبود دهد. برای تهیه این نوشیدنی، آب نصف لیمو را در یک لیوان آب ولرم بچکانید و صبح و شب به صورت ناشتا میل کنید. البته در طول روز نیز این نوشیدنی را در برنامه غذایی تان بگنجانید.

3- از اسموتی سیب غافل نشوید

مصرف سیب می‌تواند به بهبود یبوست کمک کند زیرا علاوه بر فیبرهای غذایی حاوی مقدار فراوان سوربیتول است. از جمله دیگر ریزمغذی‌های سیب می‌توان به ویتامینC، کلسیم و ویتامینA اشاره کرد. سیب همچنین حاوی پکتین؛ نوعی فیبر محلول در آب است که می‌تواند عملکرد روده‌ها را تسهیل کند. آب سیب مقدار کمتری فیبر نسبت به میوه دارد و اسموتی انتخاب بهتری نسبت به آبمیوه است. البته آب سیب نسبت به دیگر میوه‌ها مقدار نسبتا بالاتری فروکتوز دارد و مصرف زیاد آن می‌تواند در مبتلایان به روده تحریک‌پذیر موجب اختلالات گوارشی شود.

بیشتر بدانید : پرکاری روده ها و دلایل آن

بیشتر بدانید : نشانه های یک روده ناسالم + روش هایی برای تقویت روده

بیشتر بدانید : پاکسازی روده ها با روش های خانگی

بیشتر بدانید : عملکرد روده ها چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:salamat.ir